top of page

ДАЙ НИ 30 МИНУТИ И ЩЕ ТИ ПОКАЖЕМ КАК ДА СЪЗДАДЕШ САЙТ, КОЙТО РЕАЛНО ЩЕ ПРЕДИЗВИКВА ПОЗИТИВНИ КОМЕНТАРИ И ЗА КОЙТО ЦЯЛАТА ТИ

КОНКУРЕНЦИЯ ЩЕ ТИ ЗАВИЖДА!

Без да се налага да харчиш десетки хиляди за неговата изработка.

 

Вземи своята БЕЗПЛАТНА 30 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ, за да разбереш стъпка по стъпка какво да изискваш от дизайнери и маркетолози при създаването на уебсайт за своя бизнес.

 

Ако спазиш всички стъпки, ще получаваш такива коментари още в първите дни от пускането на уебсайта онлайн! (По принцип таксуваме по 500 лева за такъв тип “пътеводство”).

резултати

НАЙ-НАКРАЯ...

БЪРЗ И ЛЕСЕН НАЧИН, С КОЙТО ДА ПОЗИЦИОНИРАШ СЕБЕ СИ И СВОЯ БИЗНЕС НА ПЪРВИТЕ МЕСТА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТОВТО.

Не ти ли писна да плащаш стотици левове за реклама, за уебсайтове, за всякакви онлайн глупости, а да не постигаш никакъв резултат?

 

Не ти ли се иска реално да възвръщаш своите инвестиции онлайн? Това е нашата задача и това правим ние.

Помагаме на бизнесите да увеличават драстично последователите си в най-кратки срокове с помощта на дигиталното изкуство. А тези последователи после се превръщат и в редовни клиенти... През последните 3 години нашите методи на работа са помогнали на над 27 бизнеса в 17 различни нисши да привлекат от два до ПЕТ пъти повече последователи, без да надвишават и със стотинка предвидения рекламен бюджет.

Сайт - версия за таблет

ПРОСТО СЛЕДВАЙ СТЪПКИТЕ, КОИТО ЩЕ ТИ ПРЕДОСТАВИМ И НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗДАВАШ СОБСТВЕНОРЪЧНО ФЛАЕРИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ БИЗНЕС НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР, ЗА ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ

Да привлечеш вниманието на хората е по-просто, отколкото смяташ. Повечето предприемачи просто не са наясно със стъпките, които да следват, за да изпратят бизнеса си в космоса от продажби... и то за броени дни...

 

Те поемат по трудният път на “проба-грешка”... Виж, ние сме извървяли този път вместо теб. Тествали сме хиляди неща, установили сме какво работи и какво не. Свършили сме мръсната работа. Единственото, което се изисква от теб е да следваш нашия план и хората ще започнат да говорят все повече и повече за твоя бизнес.

Не само, че ще привлечеш хиляди нови последователи в рамките на месец, благодарение на новия си уебсайт, но и ще вдигнеш рязко своите обороти...

Уебсайт

ЕТО И КАКВО ЩЕ НАУЧИШ ПО ВРЕМЕ НА 30 МИНУТНАТА КОНСУЛТАЦИЯ...

ДАЛИ НЕ СИ В СЕРИОЗЕН РИСК ОТ ТОВА ДА СЪЗДАДЕШ САЙТ, КОЙТО КЛИЕНТИТЕ ТИ ЩЕ НЕНАВИЖДАТ?

Ще ти покажем как неправилното позициониране и лошия дизайн, могат да убият бизнеса ти в дигиталното пространство и как да предотвратиш това!

ДОКАЗАНАТА СТРАТЕГИЯ, КОЯТО УСПЕШНИТЕ БИЗНЕСИ ИЗПОЛЗВАТ, ЗА ДА УТРОЯТ ТРАФИКА КЪМ СВОЯ УЕБСАЙТ...

Ще ти покажем как да създадеш своя уебсайт, който реално ще задържа вниманието на всички сърфиращи и ЩЕ ПРОДАВА за теб!

УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ ГРЕШКИ В ДИЗАЙНА, КОИТО СЕ КРИЯТ В САЙТОВЕТЕ НА ВСИЧКИ НЕУСПЕШНИ БИЗНЕСИ...

Забелязали сме, че почти всеки бизнес, който тепърва създава своя уебсайт, прави тези фатални грешки. Тези грешки все повече го отдалечават от тази цел. Ще ти разкрием кои са те и как да избягаш от тях! Първата от тях е, че предприемачът няма никаква идея за какво му е нужен уебсайт и каква е неговата крайна цел.

3 ПРОСТИ СЪВЕТА, С КОИТО САЙТЪТ ТИ ЩЕ НАБЕРЕ ПОПУЛЯРНОСТ В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ...

Тези съвети ще ти помогнат да увеличиш дигиталното си присъствие по-бързо от всякога!

СТАРИТЕ МИТОВЕ, С КОИТО ВСЯКА ЕДНА БРАНДИНГ И МАРКЕТИНГОВА АГЕНЦИЯ ТЕ ЗАБЛУЖДАВА, ЗА ДА ИЗКАРА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ТЕБ И ТВОЯ БИЗНЕС...

И много от бизнесите им се връзват мигновено... Ще научиш кои са те и как да защитиш себе си и своя бизнес от това да влезеш в ненужен преразход!

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕШ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТРАФИК КЪМ УЕБСАЙТА НА ТВОЯ БИЗНЕС?


Ще те научим как да направиш така, че уебсайтът ти да излиза на едно от челните места в търсачките на Google, Yahoo и Bing.

3 ПРОСТИ СЪВЕТА, С КОИТО САЙТЪТ ТИ ЩЕ НАБЕРЕ ПОПУЛЯРНОСТ В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ...

Тези съвети ще ти помогнат да увеличиш дигиталното си присъствие по-бързо от всякога!

3 ПРОСТИ СЪВЕТА, С КОИТО САЙТЪТ ТИ ЩЕ НАБЕРЕ ПОПУЛЯРНОСТ В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ...

Тези съвети ще ти помогнат да увеличиш дигиталното си присъствие по-бързо от всякога!

ТОГАВА НЕ ЧАКАЙ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА КОНСУЛТАЦИЯТА, ТЕ УВЕРЯВАМЕ, ЧЕ...

По никакъв начин няма да се опитваме да ти продадем услугите си. Повечето бизнеси нямат нужния бюджет, но желаят да се развиват. Нашата цел е да помогнем на всички и да им предостаим напълно безплатно една изключително проста система, която е доказала, че работи.

Ще имаме възможността да опознаем твоя бизнес план, печалби и личната брандинг стратегия на твоя бизнес. По този начин ще можем да ти дадем конкретни насоки за пътя, по който трябва да тръгнеш, за да можеш да финишираш.

Няма да ти загубим времето. Ще се запознем из основи с твоя бизнес, ще проверим твоите конкуренти, ще анализираме потенциалните и идеалните клиенти на твоя бизнес, ще научим твоята посока и ще конкретизираме твоите цели онлайн. Базирайки се на това, ще изработим индивидуална концепция за това как да създадеш своя уебсайт, така че реално той да ти донесе нужния резултат.

За такъв тип услуга бизнес консултантите и маркетинговите агенции таксуват над 1000 лева. Ние няма да те таксуваме и стотинка и не, няма уловка.

мобилна респонсив версия
designed by po

СПЕСТИ СИ МЕСЕЦИ ЧАКАНЕ И НЕНУЖНИТЕ РАЗХОДИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА УЕБСАЙТ, КОЙТО НЯМА ДА ТИ ХАРЕСВА!

Защо да губиш месеци в това да чакаш някой дизайнер да изработи за теб сайт, който дори самият ти не харесваш? Можеш да спестиш цялото това време и да научиш какво да изискваш при поръчката на тази услуга.

Готов ли си реално да получиш напълно завършен уебсайт в рамките на няколко седмици? Да си спестиш цялото това треперене и несигурност в дизайнера, който ще ти го изработи? Вместо просто да отделиш това време и да го прекараш със семейството си.

Готов ли си да получиш сайт, който реално да продава вместо теб?

уебсайт
bottom of page